14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”   17:37   BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARİYER MERKEZİ’NDEN ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞ BİRLİĞİNE DESTEK  
 
 
 
 
Tarsus, Bursa’yı karıştırdı


TFF. 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nun hafta sonu evinde karşılaştığı Bursaspor ile 3-3 berabere kalması Bursa’yı karıştırdı. Tarsus İdman Yurdu’nun 8 hafta sonra Bursaspor’dan 1 puan alması, rakip takımın hocasının kovulmasına neden oldu. Bursaspor Kulübü, Teknik Direktörü İsmail Ertekin’le yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

 

Tarih : 27 Mart 2023 Pazartesi 18:49

Maddi imkansızlıklar ve transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle sezonun ikinci yarısına genç takımla çıkan Tarsus İdman Yurdu 8 haftanın ardından Bursaspor karşısında puanla tanıştı. Temsilcimiz Bursaspor karşılaşmasına kadar oynadığı 8 maçtan da puansız ayrılmış sadece 2 gol atma başarısı göstermişti. Sarı lacivertli temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, Menemenspor’dan 2, Erzincanspor, Düzcespor ve Somaspor’dan 4, Nazilli Belediyespor’dan 5, Ispartaspor’dan 6, Arnavutköy Belediyespor’dan 9 ve Şanlıurfaspor’dan da 11 gol yemiş ve ligde gol yeme rekoruna doğru gitmişti. Bursaspor karşısında da kalesinde 3 gol gören Tarsuslu gençler, rakibine 3 gol atarak adeta rakibini karıştırdı.

TARSUSLU GENÇLER, BURSA’NIN HOCASINI KOVDURDU

Bursaspor Kulübü, Tarsus İdman Yurdu karşısında aldığı beraberliğin ardından Teknik Direktörü İsmail Ertekin’le yolların ayrıldığını resmen açıkladı. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bursaspor’da Teknik Direktör İsmail Ertekin’le yollar ayrıldı. Dün oynanan Tarsus İdman Yurdu maçı sonrası yönetimin aldığı karar doğrultusunda gönderilmesine kesin gözüyle bakılan tecrübeli teknik adam ile birlikte yardımcısı Yalçın Gündüz’le vedalaştı. Bursaspor’dan yapılan açıklama şu şekilde: “Teknik Direktörümüz İsmail Ertekin ve yardımcısı Yalçın Gündüz ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendilerine emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileriz.”

TRİBÜN LİDERİNDEN TARSUSLU GENÇLERE ALKIŞ

Bursaspor Tribün lideri Selim Kurtulan da takımının futbolcularına tepki göstererek, “Bu oyuncuların hiçbiri bu formayı hak etmiyor. Birazcık Tarsuslu gençlerden mücadele etmeyi öğrensinler. Ben o gençleri tebrik ediyorum. Terlerinin son damlasına kadar koştular mücadele ettiler. Onları verdikleri onurlu mücadelelerinden dolayı kutluyorum” dedi.

 






Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA