21:04   BU BİR OROSPU EVLADI   14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”  
 
 
 
 
BÜYÜKŞEHİR İTAFİYESİ’NDEN MAHSUR KALAN KEDİYE YARDIM ELİ…


Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri bir apartmanın havalandırma boşluğuna düşen ve 2 gün boyunca mahsur kalan kediyi kurtardı. Profesyonel kurtarma ekibi, 15 metre aşağıya inerek kurtardığı kediyi hayvan barınağına teslim etti.

 

Tarih : 10 Haziran 2022 Cuma 12:22

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi’ne bağlı profesyonel kurtarma ekibi, 5 katlı bir apartmanın havalandırma boşluğuna düşen ve 2 gün boyunca mahsur kalan kediyi uzun uğraşlar sonunda kurtardı.

Mezitli ilçesi Mesudiye Mahallesi’nde yer alan Selen Sitesi sakinleri, havalandırma boşluğuna düşen kedi için harekete geçti. Kediyi kurtarmak için bir süre uğraş veren vatandaşlar başarılı olamayınca, Büyükşehir Belediyesi’nin İtfaiye ekiplerine haber verdiler.

15 METREDEN HALAT YARDIMIYLA KURTARILDI

2 gün boyunca aç ve susuz bir şekilde kurtarılmayı bekleyen kediyi, ekipler halat yardımıyla kurtardı. Havalandırma boşluğunda 3. katta bulunan ancak site sakinlerinin kurtarma çabalarından korktuğu için en alt kata kadar inen kedi, uzunca bir süre ekipleri uğraştırdıktan sonra kurtarılabildi. Profesyonel kurtarma ekibi, 15 metre aşağıda bulunan kedinin yanına, site sakinlerinin söktüğü tenteden halatla inerek ulaştı. Uzun uğraşlar sonucu kurtarılan kedi, hayvan barınağına teslim edildi.

“ARKADAŞLAR BÜYÜK ÇABA HARCAYARAK BU KEDİYİ KURTARDILAR”

Site sakini Onur Ocak, kedinin uzunca bir süre miyavlayarak sesini duyurmaya çalıştığını söyledi. Kediyi kurtaramayınca Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdiklerini belirten Ocak, “Arkadaşlar ekipmanlarla geldiler. Evde kedi beslediğim için kedimin kafesini getirdim. Arkadaşlar kedinin kafese girmesini sağladı. Yardım eden herkese çok teşekkürler” dedi.

“KENDİ İMKANLARIMIZLA ÇIKARAMADIK”

Seydi Vakkas Besili ise teşekkür ederek, “Bu kedi 2 gündür burada aç susuz kalmış. Kendi imkanlarımızla çıkaramadık. Büyükşehir Belediyemizin İtfaiye ekibinden yardım istedik. Sağ olsunlar geldiler. Arkadaşlar büyük çaba harcayarak bu kediyi kurtardılar. Çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

 






Paylaş :
 
Etiketler :  kedi, mersin, kurtarma

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA