21:04   BU BİR OROSPU EVLADI   14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”  
 
 
 
 
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, YAZ AYLARINDA YOĞUN KULLANILAN YOLU GİDİŞ-GELİŞ 3 ŞERİTLİ HALE GETİRİYOR


Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, özellikle yaz aylarında yoğun şekilde kullanılan Tarsus-Çamlıyayla Karayolu’nun başlangıç noktası durumundaki Ümit Yaşar Oğuzcan Bulvarı ile Gazi Paşa Bulvarı kavşakları arasında kalan 2 kilometrelik kısımda çalışma başlattı. Gidiş-geliş 3 şerit bölünmüş şekilde olacak yola kaldırım döşenerek, bisiklet yolu da yapılacak.

 

Tarih : 19 Nisan 2022 Salı 09:55

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kent trafiğini rahatlatacak, ulaşım kolaylığı ve güvenliğini sağlayacak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, Tarsus-Çamlıyayla Karayolu’nun başlangıç noktası konumundaki Ümit Yaşar Oğuzcan Bulvarı ile Gazi Paşa Bulvarı kavşakları arasında kalan bölümde genişletme çalışması başlattı.

YOL YAPIM EKİPLERİ KENTİN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞIYOR

Gazipaşa Mahallesi’nden Duatepe’ye, Eski Ömerli Mahallesi’nden Akşemsettin Mahallesi’ne kadar Tarsus’un dört bir noktasında yol yenileme, genişletme ve altyapıyı güçlendirme faaliyetlerine devam eden Büyükşehir ekipleri, bu çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Ekipler, özellikle yaz aylarında yoğun şekilde kullanılan, dar olmasının yanı sıra tek gidiş-geliş nedeniyle trafik sıkışıklığına neden olan Tarsus-Çamlıyayla Karayolu’nun başlangıç noktası konumundaki Ümit Yaşar Oğuzcan Bulvarı kavşağı ile Gazi Paşa Bulvarı kavşağı arasında kalan 2 kilometrelik kısımda genişletme çalışması başlattı. Çalışmaların tamamlanmasıyla yol, 35 metre genişliğinde ve gidiş-geliş 3 şerit bölünmüş şekilde olacak. Kaldırımın da döşeneceği yola bisiklet yolu da kazandırılacak.

Tarsus’un yeni yerleşim bölgesi olan Atatürk Mahallesi’nin sınırını oluşturan, Tarsus Üniversitesi’ne gidiş yolu olarak da kullanılan yolun kaymaması için onlarca metre uzunluğunda taş duvar örme işlemi ise hızlı bir şekilde sürdürülüyor.

 






Paylaş :
 
Etiketler :  tarsus, çamlıyayla, yol, yapım

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA