21:34   HACKERLAR OYUNLARDA!   14:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ   13:54   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI   13:46   MERSİNLİ KADINLARIN DİKTİĞİ OYUNCAKLAR, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ARKADAŞ OLDU   13:37   BÜYÜKŞEHİR’İN STANTLARINDA BU KEZ DEPREMZEDE ÜRETİCİLER DE YER ALIYOR   13:31   MİNİKLER 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLADI   12:52   DEPREMZEDE TIYATROCULAR ÇOCUKLARı GÜLDÜRMEK IÇIN SAHNEYE ÇıKTı   01:52   "21.YÜZYıLDA CUMHURIYETIMIZI DEMOKRASIYLE TAÇLANDıRACAĞıZ."   19:54   ÇBK’DAN FIBA’YA SALON TEPKISI   18:49   TARSUS, BURSA’Yı KARıŞTıRDı   16:42   MERSIN İDMAN YURDU’NA ÇIRKIN SALDıRı   13:46   MILLI BOKSÖRÜN HEDEFI, OLIMPIYAT ŞAMPIYONLUĞU!   21:59   TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN BAŞKAN BOZDOĞAN PROJENİN TEMELİNİ ATIYOR   21:55   ÇBK MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA’DA ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR   21:51   DEPREMZEDE ÇOCUKLAR KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ   21:43   YENİŞEHİR BELEDİYESİ EBEVEYNLERİ EĞİTEREK ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE REHBERLİK EDİYOR   21:41   VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERE HİZMET VEREN HALK RESTORAN YENİLENİYOR   21:31   “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”   17:47   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖĞRENCİLERE YKS GİRİŞ ÜCRETİ DESTEĞİ   17:40   BAŞKAN YILMAZ; “İSTİKLAL MARŞI, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ VE PAROLAMIZDIR”  
 
 
 
 
İKİ KATLI EVDE YANGIN


Karabük’te çıkan yangında iki katlı ev yanarak tamamen kül oldu. Ev sahibinin çay koyup namaza gittiği ve geri döndüğünde alevleri gördüğü öğrenildi. Yangın sırasında evde olduğu düşünülen kadını ise arama çalışmaları sürüyor.

 

Tarih : 24 Aralık 2021 Cuma 08:17

Edinilen bilgiye göre olay, Kayabaşı Turgut Reis Caddesi’nde meydana geldi. Atilla Korkmaz’a ait evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

TÜP PATLADI, ALEVLER TÜM EVİ SARDI

Kısa sürede büyüyen alevler evdeki tüpün patlamasıyla tüm evi sardı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alınırken iki saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı.

ALEVLER GECEYİ AYDINLATTI

Kentin farklı noktalarından da görülebilen ve alevlerin geceyi aydınlattığı yangında evde olduğu düşünülen Hatice Korkmaz’ı arama çalışmaları sürüyor. Soğutma çalışmalarının devam ettiği evde çökme meydana geldiği için ekipler içeriye giremiyor.

ÇAY KOYUP NAMAZA GİTTİ, GERİ DÖNDÜĞÜNDE...

Ev sahibi Atilla Korkmaz’ın eşiyle oturduğu sırada elektrikli ocağa çay koyup namaza gittiği ve geri döndüğünde alevleri gördüğü öğrenildi. Korkmaz çiftinin evlerinde besledikleri çok sayıda kedinin de telef olduğu tahmin ediliyor. (İHA)






Paylaş :
 
Etiketler :  yangın, çay, namaz, tüp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  YAZARLAR
 
  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
tarsustekhaber.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA